Miriam Iscla

Míriam Iscla, Premi Teatre Barcelona a millor actriu de repartiment

Míriam Iscla, Premi Teatre Barcelona a millor actriu de repartiment, pel muntatge «Crim i càstig» del Teatre Lliure.
Els Premis Teatre Barcelona, uns premis que s’atorguen per votació popular, i en el que hi opten els espectacles estrenats durant la temporada 2021-2022 a Barcelona.
Aquest premi s’afegeix al Premi Memorial Magarida Xirgu, que va rebre fa poques setmanes en el Tetre Romea.
Ahir, la Míriam va estar present amb la resta de l’equip, a la prestrena de la pel·lícula «Alguns dies d’ahir» de Jordi Casanova. Basada en l’adaptació teatral que es va representar durant la temporada passada a la Sala Villarroel i va fer gira per Catalunya, s’estrenarà coincidint amb la data de l’1 d’octubre. L’argument gira a l’entorn de com viu una família els fets polítics de setembre i octubre de 2017. Acompanyen en el repartiment a la Míriam Iscla, l’Abel Folch, la Marta Ossó i en Francesc Cuéllar, el mateix repartiment de la versió teatral.
A més de l’actriu pinedenca, també estava nominat el showman i mag; Gerard Borrell en l’apartat de millor espectacle de màgia, però el premi va ser per «Més que màgia» del Mag Stigman.
Tant la Míriam amb «Les bones intencions» (6 de novembre de 2022 a l’Auditori), com en Gerard Borell amb «The Big Bang Tontery» (4 de febrer de 2023 Sala Gran del CCR), actuaran aquesta temporada a Pineda.
Moltes felicitats!!